top of page

День захисту дітей

1 червня 2023 року в Український Вулик -освітньо-інтеграційний центр пройшло свято Захисту дітей, приурочене до закінчення навчального року у центрі.

Підлітки центру дуже захопилися ідеєю створити свято для відвідувачів. З допомогою наших вчителів підготували сценарій, прикрасили імпровізовану сцену та зробили цікаву сценку для глядачів.

Наші діти підготували цікаві танцювальні номери та вірші, а дорослі прийняли участь у імпровізованій казці, та побували у дитинстві!

Символом Вулика вже стали танці від дітей з садочку "Варенички" та "Бджілки". А руханка "Булька", яку роблять діти з нашим психологом у садочку та предшколі, не залишила нікого у стороні - навіть батьки долучилися до танцю.

Дякуємо нашим партнерам у створенні цього свята - СУОБ "Мати Украйна" та „Березка“ гастрономия и кулинария. Діти отримали солодкі нагороди. Дякуємо UNICEF Bulgaria за те що ми можемо навчати наших дітей та робити їм свято! Дякуємо Sofia Tech Park за те що надали прихисток для нашого центру! Дякуємо Черкашенко Тетяні за фото та відео нашого свята!

Приєднуйтеся до нашого центру, далі вас чекає багато цікавого!











5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page