top of page

Ukrainian Easter Festival

15 квітня відбувся Ukrainian Easter Festival, організований Український Вулик -освітньо-інтеграційний центр за підтримки UNICEF Bulgaria , Sofia Tech Park та СУОБ "Мати Украйна" , @CVS-Bulgaria

Це вже другий Український Фестиваль, який проходить у Софії. Мета Фестивалю - познайомити болгар з українською культурою та традиціями, подякувати за підтримку українців в Болгарії та привітати з Великоднем!

Завдяки нашим партнерам ми змогли зробити яскраве та веселе свято для дітей та дорослих! На офіційному відкриті всіх учасників Фестивалю привітали керівник «Українського Вулику» Юліанна Кулюкіна, Посол України в Болгарії Олеся Ілащук, заступник керівника керуючої ради SofiaTechPark Костадін Петков та програмний директор UNICEF Болгарія Івайло Спасов.

“Найсмачнішою” родзинкою Фестивалю став конкурс Пасок! Наші ґаздині пригощали членів журі та гостей смачними Пасками! Членам журі було дуже важко вибрати переможців! Усі учасники конкурсу отримали подарункові сертифікати від СУОБ Мати Украйна!

Українськи майстри представили свої вироби на нашому ярмарку! Різні витвори з частиною української культури та душі, багато яскравих та гарних речей власного виробництва: картини, іграшки, віночки, одяг та сумки, прикраси, свічки та мило, були запропоновані гостям свята.

Для дітей різного віку було дуже багато активностей. Весь час працював дитячий майданчик та настільні ігри. А на веселих спортивних іграх та завданнях з логіки діти заробляли квиточки, які потім могли обміняти на Великодні солодощі.

Фіналом заходу став концерт з виступами українських та болгарських співаків: дітей та дорослих! А на прикінці, вже за традицією, ми заспівали разом “Червона Калина” українською та болгарською мовами!

Дякуємо за підтримку та допомогу у створенні цього свята: Sofia Tech Park UNICEF Bulgaria СУОБ Мати Украйна CVS-Bulgaria Величезне дякуємо:

Нашому ведучому Андрей Войников та Johnny Paradise DJ Paradise Наталі Мураткова, Vasko @Vasko Mladenov , СуперШкола за драйвовий музичний виступ! Дякуємо нашим фотографам за чудові фото Nastya Voinikova Анастасія Войнікова та Татьяна Черкашенко. Аварийно Спасяване Пловдив дякуємо медичний супровід заходу!

Чекаємо Вас на наступні Ukrainian Festival !




5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page